Něco málo z historie

Náš provoz byl po osmi letech působení v Chebu přemístěn v roce 2014 do nových prostor a koncipován jako bistro. Inspiraci jsme hledali v metropolích střední Evropy, převážně Německu a Francii. V době, kdy se naše myšlenka začala utvářet, byl tento koncept provozu v ČR ještě v začátcích a i v Praze, kde se to dnes bistry jen hemží, jich bylo jen pár. Přestože ze začátku tomuto konceptu v Chebu věřilo málo lidí a někteří se dokonce aktivně snažili, aby se nám nedařilo, vydrželi jsme. Dnes jsme již definitivně přešli od pizzerie k bistru s nabídkou rychlé a moderní světové kuchyně – prostě vaříme „co nás zrovna napadne“ z kvalitních, sezónních surovin a nechceme se nálepkovat jako italská, česká, středomořská, nebo nějaká jiná kuchyně. Chceme být pouze dobrá kuchyně!  Věříme, že se nám to i přes všechny složitosti, které dnes gastronomii v Česku provázejí, bude aspoň trochu dařit.